Za gospodina Bre:
Ajde dobro procitaj tekst i reci gde sam to napisao da se voce NE JEDE UOPSTE?
Jedna rakija dnevno je kazu dobra (to kazu cak i ovi iz tvoje struke) ali pola litre dnevno ce da te ubije, ..... jedan aspirin leci glavobolju - saka aspirina ce da te ubije (sto nece uraditi saka Naposima ali to je druga tema), ............ vocka, dve ili tri su super ali gomila ce da te ugoji,...... mi koji se bavimo ovim sportom amaterski ili profesionalno se trudimo da popunimo glikogenske rezerve kvalitetnim izvorima ugljenih hidrata i nemamo ni mesta ni vremena za inferiorne izvore ne samo hidrata vec i proteina i .......
Oko voca su kao sto sam rekao na pocetku teksta vrlo oprecna misljenja u krugovima ljudi koji su malo pametniji i od tebe i od mene a kojem ce se misljenju citalac prikloniti na njemu je da odluci, ali smatram da u svakom slucaju treba izneti i ovo drugo misljenje jer informacije koje dobijamo od lekara su toliko iza vremena u kom zivimo i mozemo i dan danas cuti kako cemo sve potrebne kolicine vitamina dobiti iz voca, da nam je potreban dnevni unos proteina 50 grama, da veliki unos proteina steti bubrezima,....... da se ostaje mali od dizanja tegova : ) : ) : )
Cenim tvoje misljenje, jedino mi se ne svidja sto si ovde upao iz samo tog jednog razloga, a pogresno si procenio citavu stvar i ako si procitao jos koji moj tekst uvideces da sam za raznovrsnost u ishrani 100% ali da nikako nisam za dijete koje "strucnjaci" preporuciju po dnevnim novinama tipa ; Jedite ceo dan voce da bi imali lepu liniju a "domacice" slepo verujuci pocnu celo prepodne da jedu voce i na kraju zavrse sa 10 kg manje od koji je 8 misicna masa, ..........
Puno pozdrava
MR.BIG