Ja sam malo okasnila sa odgovorom ali bih se vratila na onog famoznog nekog doktora........
Pa vidis,sve je to lepo sto si napisao skenirao si Harpera i copy paste na forum.....Ne znam dal si na farmaciji ili medicini isto sranje.....ja sam studirala medicinu i nagledala se svega i svacega....a ako nas vi budete lecili i savetovali divota.....
Kao prvo,literaturu koju si ti citirao su udzbenici za 3godinu medicine,dakle vidim da sem toga nemas neke bog zna kakve reference i nista dalje od toga.....
Drugo ,aj stavi svoj tekst i Mr.Bigov jedan kraj drugog,za tebe je to magistarski rad covece ti si samo nalupao definicije bez ikakve logike dok s druge strane covek nudi tekst koji je sve samo ne da sugestira na prestanak konzumiranja voca
Sledeca bitna stavka je ta,da smo mi ovde svi relativno uigrani i znamo se,nekada se napljujemo ,nekad nam se grubo ukaze na neznanja koja smo usvojili odnekud ali sve za nase dobro.....
Svako ima slobodu da tekstove i postove shvati uslovno koliko hoce,svako moze da proba na sebi sta misli da treba,ima nas raznih neki su zadojeni glupostima i to od 14godina pa do 26 godina nema pravila a neki ce se zamisliti malo
Ne treba ti nikakva pamet niti formula secera da znas da sve u zivotu je najbolje umereno,ni u cemu se ne sme preterivati pa ni u vocu.....
Stalno ljudi nesto otkrivaju pa tako nas je Mr.Big informisao i o pozitivnim i negativnim stranama voca,zavisi sta ko zeli u zivotu.....
Mene kao rekreativcu sa relativno dobrom formom,i nikakvom zeljom za ozbiljnim bavljenjem bb bas briga dal jedem cele nedelje svaki dan neko voce pa pos emesec dana ga ne jedem i dal se to kosi sa unosom ostalih namirnica
Mislim da nemas pravo da potcenjujes i kritikujes ljude koji broje kalorije i znaju zasto, imaju rezultate i super se osecaju uz to jos
A tvoj post zvuci kao da imas neki zesci kompleks pa sad nama istresas pricu o priznatosti u svetu ,kako kvarimo decu i lupetamo bolestije
Imam dva pitanja za tebe?Iz koje si ti to znamenite kompanije da pogledam sajt malo da vidim koliko ste to priznati u svetu posto na kraju i ne znam sta si ti nisam pratila sve postove
A druga stvar da li ti imas decu?A posto verovtano nemas zapitaj se malo ovde medju nasim forumasima ima jako puno oceva,mislis da bi oni mogli da klincima samo par godina starijim na ovom forumu prodaju nesto sto bi ih unakazilo
ima i toga......nestrucnih ne kazem ,ali one koje mi dobro znamo ovde ne nikako........
pozdrav
inace to BRE!je bas izraz tvoje doktorske kulture da ne kazem kurtule!!!!!