hehehe... pa ok..ali vidi sad razliku. pedja je bio natjecatelj. s 3% bf.. 90% ljudi ovdje na forumu, cilj im je dobro izgledati. nikakva bina, niti ista.. zar mislis da se oni trebaju zamarati takvim stvarima? kao jedan pro natjecatelj?
pedja ce tebe da banuje u veoma skoro vreme ako ne prestanes da lupas budalstoine na ovom forumu
imao sam takvih internetn ratnika tokom ovih 9 godina boravka na internetu ihaaaa
i hvala Bogu oni dodju sa svojim teroijima i procitanim 5 clanaka sa T nationa i odlasicima u teretanu samo pred leto itd nestanu u vidu maglu isto kao i sto su dosli
dakle
VOCE nije dobro U NIKAKVOM SMISLU i prica o tome kako je bitno samo da je kal ok je GLUPOST!!!!!!
jer ako ti koncpiras praivlnu ishranu onda ce svaki komad voca biti VISAK!!!!
ovde se ne govri o tome da ce nekoga da ubije JABUKA ili BANANA
ali ti pricas NOTRONE GLUPOSTI o tome kako je voce ok ako ispunjava cal unos na dnenvon nioviu
jednom sam te vec opomenuo u vezi toga i ovo je zadnja opomonga
da ne ulazim u pricu o tome STO NISI PROCITAO o frutkotozi i nacinu njene konverziju u jetru u glikogen a kasnije u salo vec si nasao i lupas po onme sto tebi prija usima
dakle
ljubazno te molim da ne trujes ovaj forum na sve i jedanom THRADU o tome kako je bitan kal unos i ostala sranja
niko nije rekao da nije ali po tvojoj logici shvatanja (molio bih te da slike postovasi i da nas demantujes sa istim kao i sa svojim jelvnikom) da pkazes stavari u PRAKSI!!!!!
NECU OVDE DA ULAZIM DALJE U RAPSRAVU I KONCPECIJU NEKOG jelvnika za osobu koja "zeli da izlgeda dobro" da ti veoma jasno i lako (mada mni se cini da bi i taj deo bio tezak) dokazem da SRANJA u koncipiranju jelovnika nekoga ko zeli da izlgeda dobro NEMA MESTA!!!!!!
znaci
1 bic Mac ima 750 cal + milk shake sa 500=1200 cal
1 pljeaskivaca kod Drlje ima 750 cal + sladolel dve kugle 400 cal sto je 1150 cal
1 burek ima 800 cal i 2 banane imaju 170 cal sto je oko 1000 cal
moj dnevno cal potrebe su 3200 cal i po tvojoj logici i poimanju ovo je hrana koju bi trbealo da koristi neko ko ima potrebu za 3200 cal i da izlgda velik i na masi sa vidljivm stoimak?
dakle..
ljuibazno te molim