Aj jos jednom, i zadnji put da ponovim:50g borovnice, oko 70g kupine, 20-50g acerole ili asai bobica je sasvim dovoljno za ceo dan da bi se "ti drugi antioxidanti" uneli. Ne 500g jabuka, dva kg banana, 5 tona narandzi itd.Zeleni caj nema iste antioxidante. Cak i tablete u sportskim prodavnicama imaju premale kolicine extracta da bi mogle biti zamene (a uzeti vishe tableta vec donosi i povise vitamina iz istih)P.S. Postoje cak i kod nas dosta extracta zelenog caja
mora da radis u nekoj zdravoj hrani pa prepeorcujes te brusnice i ostala s****...
posto stobom ne vredi pricati ti uzivaj u svojim kupinama,borovnicama,cerolama ili asai bobicama a ja cu da uzivam u svojim pilulama
Da to tako moze izbacila bi se hrana skroz pa bi se samo fixali u dupe i gutali tablete...To je van pameti izbaciti skroz voce zauvek,ajde ok na dijeti neko vreme..ali van dijete normalno da treba da se jede u normalnim kolicinama...
Dizem ruke, ili ja ne umem da pricam, ili ti ne zelis da vidis sta ja pishem, ili... nije bitno. Ali vidim da pricamo u drugim stvarima, samo to ne kapiras.
ljudi ja sam kopirao ovaj tekst na jos jedan sajt,tj sajt mog profesora fizickog..da se ima..nadam se da nije problem..